Move nieuws van September 2011

Blader door ons archief

30.09.2011 / Algemeen

Veranderingen binnen het team van Move

Move beweegt, Move groeit en Move verandert. Communicatie- en financieel medewerker Mirte Cofino legt na anderhalf jaar werkzaam geweest te zijn bij Move haar taken neer en directeur Hanneke Schreuders krijgt per 1 oktober een andere rol in onze organisatie. 

Onze zeer gewaardeerde collega Mirte Cofino draagt haar taken over aan twee nieuwe medewerkers en gaat op wereldreis. Pieter Senf (Financiële Administratie) en Naomi Persoon (PR en Communicatie) nemen haar werkzaamheden over.

Directeur Hanneke Schreuders draagt haar directeursfunctie over aan medeoprichter Michiel Bodt en neemt plaats in het bestuur. Met trots kijkt ze terug op een waardevolle tijd: “Ik wil graag alle Movers, studenten en samenwerkingspartners bedanken voor de inspirerende en betrokken samenwerking. Heel tof! Maar let wel, ik ben niet weg bij Move. Ik kijk nu al uit naar de vele mooie activiteiten die studenten en jongeren ondernemen met Move, waar ik graag nog mijn steentje aan bij draag!

Ondanks dat Hanneke minder vaak op de werkvloer te vinden zal zijn, mogen wij gelukkig nog wel van haar kennis en expertise gebruikmaken. Ze heeft een gigantische bijdrage geleverd aan waar Move nu staat. Alle Movers wensen Mirte en Hanneke veel succes in de toekomst!