Move nieuws van November 2013

Blader door ons archief

26.11.2013 / Amsterdam

Opening verkeersborden in Gibraltarbuurt

Morgen worden de verkeersborden in de Gibraltarbuurt in Amsterdam om 1600 uur feestelijk onthuld! De verkeersborden zijn bedacht en ontworpen door de leerlingen van de El Amien school en de studenten van klimvereniging ASAC. De onthulling van de verkeersborden is een onderdeel van de onthulling van het vernieuwde Van Gentplein. Iedereen is welkom dus schroom niet om een kijkje te nemen! Lees meer over het project>>
19.11.2013 / Delft

Kinderen van Laurentiusschool verven Bagijnehof

Vrijdag 15 november namen de kinderen van de Laurentiusschool wel heel letterlijk een kijkje in de keuken bij de Delftse studenten van het Bagijnhof. Ze mochten tijdens de verbindende activiteit van het Move-project het hele huis schilderen voor het jaarlijkse huisfeest. Een geslaagde middag waar mooie kunstwerken uit voort zijn gekomen. Lees hier meer over het project >>
19.11.2013 / Algemeen

Move op Pifworld

Move is de afgelopen maanden samen met een aantal andere organisaties klaargestoomd om het crowdsourcing platform Pifworld te gaan gebruiken. We zijn erg benieuwd wat dit platform voor ons kan gaan betekenen. We zijn erg benieuwd wat dit platform voor ons kan gaan betekenen. Neem een kijkje op onze pagina en lees alvast wat leuke blogs over de eerste wijkles op basisschool de Waaier in Amsterdam.
05.11.2013 / Algemeen

Stem op ons!

Yes! We zijn genomineerd door 1 euro per dag om deze maand een geldbedrag van €570,- te winnen. Help ons en breng je stem uit via: www.1europerdag.nl. Bij deze organisatie kiest elke maand een expert een thema en twee bijpassende goede doelen uit. Iedereen kan dan discussiëeren en stemmen op het goede doel dwat hij/zij het beste vindt. Alle geregistreerde donateurs van 1 euro per dag doneren maandelijks een euro per dag en al het geld gaat naar het goede doel wat de meeste stemmen binnenhaalt. Wij hopen dat wij deze maand de gelukkige mogen zijn.

05.11.2013 / Algemeen

500ste like op Facebook

Hoera! Benjamin Haast is de 500ste liker op onze Facebook-pagina. Gefeliciteerd met je Move-pakket inclusief Move frisbee, muismat en vriendenpas. Wij zijn blij dat ondertussen al 500 mensen het leuk vinden om ons te volgen en hopen dat er nog veel likes bijkomen dit jaar.