Move nieuws van September 2013

Blader door ons archief

12.09.2013 / Rotterdam

Ook nieuwe werkplek voor Move Rotterdam

Ook onze Rotterdamse movers Dorien en Leonie zijn verhuisd naar een mooie nieuwe werkplek. Vanaf nu coördineren ze de Rotterdamse projecten vanuit hun kantoor bij het Erasmus Paviljoen aan de Burgemeesteroudlaan 50.
10.09.2013 / Utrecht

Bouw van speeltuin bij Kranenburgschool van start

Na het vele brainstormen, buurtonderzoek doen, ontwerpen maken en met de gemeente overleggen is het nu toch echt zo ver: De gemeente is begonnen aan de bouw van de nieuwe speeltuin bij de Kranenburgschool (tamboersdijk 9)! Dit is het resultaat van de enthousiaste en langdurige inzet van de studenten van USAC en de leerlingen van de Kranenburgschool! Hier alvast de visual. Lees hier meer over het project>>
05.09.2013 / Amsterdam

Nieuwe werkplek voor Move Amsterdam

Onze Amsterdamse Movers Jasmijn en Eva zijn verhuisd naar een nieuwe werkplek! Je kunt ze vanaf nu vinden in het cultureel centrum voor Amsterdamse studenten CREA op de Nieuwe Achtergracht 170.
04.09.2013 / Rotterdam

Moestuinenproject in Rotterdam van start

Hoe groeit je eten en waar komt het eigenlijk vandaan? Daar leren de kinderen van basisschool De Klimop in het Oude Noorden van Rotterdam volgende week vrijdag meer over tijdens hun eerste les van het verticale moestuinenproject. Tijdens dit project ontwerpen de kinderen uiteindelijk een eetbare muur die op het schoolgebouw geplaatst zal worden. Maar eerst moeten ze nog even oefenen met de zaadjes die ze leren planten in een eigen petfles (c.q. mini moestuin). Eens kijken wie er een geboren tuinman of tuinarchitect blijkt te zijn! Lees meer over het project >>
03.09.2013 / Amsterdam

Move op de Intreeweek

Afgelopen donderdag stond Move met een standje op de Intreeweek, de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Het was een leuke dag waarop we een hoop mensen hebben gesproken, hopelijk een aantal toekomstige Movers! Was jij er niet bij maar wil je wel graag je eigen Move-project starten in Amsterdam? Neem dan even contact op met onze projectcoordinatoren van Amsterdam Jasmijn of Eva.