Move nieuws van April 2014

Blader door ons archief

30.04.2014 / Algemeen

Aardoom & de Jong helpen ons met zoektocht naar nieuwe directeur

De vacature voor nieuwe directeur is gesloten. Bedankt voor alle sollicitaties! Samen met het werving en selectiebureau Aardoom & de Jong gaan wij verder aan de slag met het zoeken van de geschikte kandidaat voor Move. Zij helpen ons met de selectie van de brieven en de eerste gesprekken. Wij zijn benieuwd wie onze nieuwe directeur gaat worden.
09.04.2014 / Utrecht

Jules Verne wint met Move-project bij Kinderraad

Basisschool Jules Verne heeft met hun leuke presentatie over hun Move-project gewonnen bij de Kinderraad van Ondiep en Pijlsweerd in Utrecht! Gefeliciteerd met jullie overwinning.

Tijdens het project gaan ze samen met de studenten van de Universiteit van Humanistiek aan de slag om meer fleur en kleur aan te brengen in de wijk Ondiep. Lees meer over het project >>
08.04.2014 / Algemeen

Nieuwe website en huisstijl

Vandaag is het zo ver, na maanden hard werken zijn de nieuwe website en huisstijl van Move gelanceerd. En onze eerste bezoeker was niemand minder dan de nieuwe burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen. 

We willen Alexander Schakel van Finally Media hartelijk bedanken voor het meedenken over en maken van onze website en huisstijl. We zijn er ontzettend blij mee!
07.04.2014 / Algemeen

Nieuwe directeur gezocht!

Ben jij een echte netwerker met een groot sociaal ondernemend hart? Zie jij kansen om Move verder uit te rollen over de rest van Nederland? Vind jij het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe vormen van partnerschappen en heb je al een netwerk in de sociaal ondernemende sector? Bekijk dan de vacature >>