Move nieuws van September 2017

Blader door ons archief

21.09.2017 / Algemeen

Move zoekt aanpakkers om te groeien!

Move groei hard! Nog dit jaar breiden we uit naar twee nieuwe steden, namelijk Enschede en Eindhoven. We zijn op zoek naar ondernemende studenten of net-afgestudeerden waarmee we samen de uitbreiding naar deze steden kunnen realiseren. Daarnaast zoeken we ook versterking voor onze hub in Utrecht en iemand om onze hub in Delft verder uit te bouwen.

Ben jij student of net afgestudeerd en woon je in één van deze steden? Ben je ambitieus, een echte aanpakker en zet je graag je eigen projecten op? Dan bieden we je de kans om bij ons aan de slag te gaan als trainee!

Als Move-trainee kom je terecht in een snelgroeiende, ambitieuze organisatie met jonge collega’s. Gedurende zes maanden word je opgeleid tot projectcoördinator, waarna je bij ons in dienst komt. Naast intensieve begeleiding is er volop ruimte voor het ontwikkelen van je persoonlijke competenties en doe je gelijk een zee aan praktische ervaring op!

Meer informatie of direct solliciteren? Ga naar onze vacaturesite en reageer snel!
14.09.2017 / Algemeen

Het gloednieuwe Move impactrapport

Het afgelopen jaar heeft Move veel aandacht besteed aan het onderzoeken van de impact van onze projecten. We hebben hiervoor een grote groep docenten, studenten en kinderen geïnterviewd en enquêtes afgenomen en gevraagd wat volgens hen de meerwaarde van onze projecten is.

De vele bijzondere uitspraken van docenten, studenten én de kinderen tonen de waardevolle impact van onze projecten aan. Van de kinderen krijgen we maar liefst een 8,5 als gemiddeld rapportcijfer voor het gehele Move-project en maar liefst 90% van de kinderen geeft aan trots te zijn op wat ze bereikt hebben in het project.

Het nieuwe Move-impactrapport, dat vanaf vandaag terug te vinden is op onze website, biedt inkijk in deze en meer resultaten van onze projecten, evenals onze mogelijkheden om te blijven groeien.

We willen alle docenten, studenten en kinderen die er een bijdrage aan hebben geleverd van harte bedanken en nodigen iedereen uit om het te lezen